Over SVV

SVV is een tennisclub die is gevestigd in het sportpark Elsgeest in Voorhout , waar de club beschikt over een tennispark met acht banen waarvan zes gravelbanen en twee Probounce Allweather banen - en een clubhuis,

SVV is een zomervereniging, dat wil zeggen dat de vereniging een actief seizoen kent van eind maart tot half oktober. Daarbuiten kunnen de leden bij goede weersomstandigheden gebruik maken van de twee Probounce Allweather banen, maar de activiteiten liggen vrijwel stil.

SVV is een familievereniging; er zijn talrijke gezinnen waarvan meer dan één familielid tennis speelt bij SVV. Hoewel er fanatiek getennist wordt, gaat het in de eerste plaats om plezier in het spel en de activiteiten eromheen. Dat blijkt ook wel uit het grote aantal leden dat als vrijwilliger actief is in de club.