Lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij SVV. Of je nu een ervaren speler bent of je hebt nog nooit op een tennisbaan gestaan, je kunt bij ons terecht.

We zijn een vereniging die zich in de eerste plaats richt op het recreatieve aspect van tennis voor alle leeftijden, van jong tot oud. Maar ook degenen die meer op prestatie zijn gericht, kunnen bij ons hun hart ophalen.

Als je lid wordt kun je het hele jaar door vrij spelen. Ons tennispark beschikt over 3 gravelbanen en 5 Match-Clay banen (vernieuwd in 2019).

Naast de voorjaars- en najaarscompetitie zijn er allerlei toernooien en evenementen waaraan je mee kunt doen. Ook is er een laddercompetitie waaraan alle leden van de vereniging mee kunnen doen. De vereniging biedt gezelligheid en de gelegenheid om mensen te leren kennen tijdens het tennis, op het terras van ons clubhuis, of wanneer je een handje helpt als vrijwilliger.

Voor jeugdleden worden er in de zomermaanden groepstrainingen georganiseerd, volwassenen kunnen bij de trainers aanmelden voor individuele of groepslessen. Ook tijdens de wintermaanden kun je zowel buiten als in de hal bij de trainers blijven lessen.