Lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij SVV. Of je nu een ervaren speler bent of je hebt nog nooit op een tennisbaan gestaan, je kunt bij ons terecht.

We zijn een vereniging die zich in de eerste plaats richt op het recreatieve aspect van tennis voor alle leeftijden, van jong tot oud. Maar ook degenen die meer op prestatie zijn gericht, kunnen bij ons hun hart ophalen.

Als je lid wordt kun je het hele jaar door vrij spelen. Tijdens het seizoen van eind maart tot half oktober zijn alle acht banen bespeelbaar en daarbuiten - als er geen vorst is en de banen niet te nat zijn - de twee Match-Clay banen. In de zomer van 2019 gaat SVV nog 3 gravelbanen vervangen voor Match-Clay waardoor onze leden de gehele winter door kunnen tennissen.

In principe kun je deelnemen aan de competities, maar de eerlijkheid gebiedt te melden dat het aantal teams beperkt is door de capaciteit van ons park. Daarnaast zijn er allerlei toernooien en evenementen waaraan je mee kunt doen. En buiten het tennis biedt de vereniging veel gezelligheid en de gelegenheid om mensen te leren kennen tijdens het tennis, op het terras van ons clubhuis, of wanneer je een handje helpt als vrijwilliger.

Voor jeugdleden worden er in de zomermaanden groepstrainingen georganiseerd, volwassenen kunnen bij de trainers aanmelden voor individuele of groepslessen. Ook tijdens de wintermaanden kun je zowel buiten als in de hal bij de trainers blijven lessen.