Vacatures

Binnen SVV worden vrijwel alle taken uitgevoerd door vrijwilligers. Regelmatig zijn we op zoek naar helpende handen. Hieronder vind je een aantal functies en activiteiten waar we enthousiaste vrijwilligers voor zoeken.

Wil je niet een vaste activiteit maar wel een keer de handen uit de mouwen steken? Of heb je een leuk idee voor een activiteit die je wilt organiseren? Laat van je horen! Stuur een e-mail naar
secretaris@svvoorhout.nl. Wellicht hebben wij een idee, of anders weten we dat we je kunnen benaderen als we ergens hulp bij nodig hebben.

·         Voorzitter

·         Commissaris Junioren

·         Commissaris Senioren

·         Vrijwilliger bardienst

·         Organisatie rackettrekken

Voorzitter
Als voorzitter van SVV leid je de algemene ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen (+/- 10x per jaar). Verder onderhoud je het contact met de gemeente Teylingen, andere sportverenigingen in het sportpark Elsgeest en tennisverenigingen binnen de regio (bijeenkomsten georganiseerd vanuit de KNLTB). Ook zorg je, samen met het bestuur, voor het aanhouden van de gezette koers middels het meerjarenbeleidsplan.

Commissaris Junioren
Organiseer je graag activiteiten en vind je het leuk om iets extra’s voor de vereniging te doen? Vind je het leuk om samen met de overige bestuursleden ervoor te zorgen dat SVV een mooie, leuke en gezellige vereniging in Voorhout is waar jeugd graag lid van wordt en blijft?
De jeugdcommissie organiseert, in samenwerking met de trainster, leuke activiteiten voor de jeugd. De activiteiten die terugkomend georganiseerd worden zijn: het openingstoernooi, de familiedag, het open toernooi, de clubkampioenschappen en bowlen voorafgaand aan het tennisseizoen.
Tevens coördineert de commissaris junioren de competitie van de jeugd. Dit houdt in het doorgeven van de teams en speeltijden, en eventueel het invoeren van de uitslagen.

Vrijwilliger Bardienst
Om te zorgen dat we zo vaak mogelijk open kunnen zijn, zijn we hard op zoek naar vrijwilligers voor bardienst. Heb je een vrije ochtend/avond of dag, of wil je af en toe bijspringen en vind je het gezellig om andere leden te voorzien wat een hapje en een drankje? Laat van je horen.

Rackettrekken
Om komend jaar het rackettrekken weer een nieuw leven in te blazen zijn we op zoek naar één of twee personen die dit met elkaar elke donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 willen organiseren.
Bijbehorende taken op z'n avond zijn:
- Gastheer/-vrouw zijn
- Pasjes verdelen voor de wedstrijden
- Het belangrijkste: er een gezellige avond van maken!

Geïnteresseerd of vragen? Stuur een e-mail naar
secretaris@svvoorhout.nl